Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد که توافقنامه‌های جدید میان مسکو و واشنگتن در خصوص ثبات راهبردی و کنترل تسلیحاتی ممکن است در قالب بسته‌ای واحد رسمیت پیدا کند.

او در کنفرانسی مطبوعاتی در ساختمان گروه رسانه‌های بین المللی «روسیه سگودنیا» گفت: در چارچوب توافقات احتمالی آینده با آمریکا لازم است روش‌های راستی آزمایی مناسب ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریابکوف افزود: ما با این فرض پیش می‌رویم که چنین توافق نامه‌هایی نمی‌توانند جهانی و بدون ابعاد مختلف باشند و باید به وضوح با موضوع و گستره توافقنامه‌های خاص مطابقت داشته باشند.

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: تهیه معادله امنیتی جدید نیازمند ابزار‌های اضافی برای پاسخ به شرایط بحرانی است تا تهدید رویارویی مستقیم نظامی مملو از استفاده از سلاح هسته‌ای را کاهش دهد.

او افزود: ایجاد رویکرد‌های مشترک برای اطمینان از ایمنی فعالیت‌های فضایی و جلوگیری از رقابت تسلیحاتی در فضا مهم است.

ریابکوف تصریح کرد: در مسئله کلاهک‌های هسته ای، همانطور که در گذشته این کار را انجام داده ایم، پیشنهاد می‌کنیم بر بخشی از این زرادخانه‌ها متمرکز شویم که بیشترین تهدید عملیاتی را به همراه دارند.

معاون وزیر امور خارجه در پایان گفت: روشن است که درج همه این عناصر در چارچوب یک توافق واحد بسیار دشوار خواهد بود و روسیه بر آن اصرار ندارد و در صورت توافق دو کشور می‌توان این توافق‌ها را در چارچوب یک بسته مرتبط به صورت رسمی اعلام کرد.

روسیه و آمریکا ۳ فوریه در خصوص تکمیل اقدامات داخلی لازم برای تمدید پیمان استارت ‌نو یادداشت‌هایی را مبادله کردند. این برنامه در حال حاضر بدون هیچ گونه تغییری برای پنج سال دیگر - تا ۵ فوریه ۲۰۲۶ - تمدید شده است.

 «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن قصد دارد در مورد مسئله کنترل تسلیحات با روسیه در مورد تمام سلاح‌های هسته‌ای در طول ۵ سال بحث کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرارداد تسلیحاتی دولت آمریکا روابط روسیه و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران

وزیر امور خارجه پاکستان با "ثمربخش توصیف کردن سفر اخیر رییس‌جمهور ایران به این کشور، هشدار آمریکا نسبت به روابط تجاری اسلام‌آباد-تهران را نادیده گرفته و گفت که نمی‌توان به پاکستان امر و نهی کرد و اسلام‌آباد، تنها بر اساس منافع خود تصمیم‌گیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، "اسحاق دار" معاون نخست وزیر و وزیر امورخارجه پاکستان، روز گذشته(سه‌شنبه) با نادیده گرفتن هشدارهای آمریکا درباره روابط تجاری با ایران، به ویژه در زمینه پروژه مشترک خط لوله انتقال گاز میان دو کشور گفت که نمی‌توان به پاکستان  امر و نهی کرد و این کشور در تصمیم‌گیری‌هایش، تنها منافع خود را در نظر می‌گیرد.


روزنامه پاکستانی دان در این باره گزارش داد:  دار در یک نشست خبری در اسلام‌آباد در پاسخ به سوالی درباره این پروژه گفت که "ما باید مراقب منافع خود بوده و تعهدات خود را در نظر داشته باشیم و دولت باید با در نظر داشتن منافع پاکستان درباره کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم، زمان و چگونگی آن تصمیم‌گیری کند، فارغ از این که آمریکا و دیگر کشورها چه می‌گویند.


او افزود: نمی‌توان به ما امر و نهی کرد و ما به کسی اجازه نمی‌دهیم مانعی ایجاد کند. پاکستان کشوری مستقل است و ما همان طور که به استقلال دیگر کشورها احترام می‌گذاریم، انتظار داریم که دیگران نیز به استقلال پاکستان احترام بگذارند.
واشنگتن در پی سفر اخیر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان که امضای توافق‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه در حوزه‌های متعدد از دستاوردهای آن بود، درباره خطر اعمال تحریم‌ها به کسانی که با ایران به تجات می‌کنند، هشدار داد.


دار در این باره گفت که پاکستان، نتیجتا تصمیم‌گیری خواهد کرد.


به گفته وزیر امور خارجه پاکستان، سفر رئیسی به این کشور "بسیار ثمربخش" بود.
او همچنین گفت که "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی قرار است به زودی، به پاکستان سفر کند و دولت در ماه جاری از تاریخ آن مطلع خواهد شد.
دار در ادامه گفت که در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی خواستار آتش‌بس فوری و باز کردن کریدوری بشردوستانه در غزه و اجرای راهکار "دو دولت" با مرزهای ۱۹۶۷ برای حل‌وفصل مسئله فلسطین شده است.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • سفیر کشورمان در روسیه با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • در صورت تحقق تهدیدهای لندن، احتمال حمله روسیه به تاسیسات نظامی انگلیس وجود دارد
  • محورهای رایزنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد