Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «روسیا الیوم» این ائتلاف روز پنجشنبه افزود که نشست های هفته جاری در قاهره میان شورای نظامی و گرو ه های عضو ائتلاف آزادی و تغییر به دعوت دولت مصر در چارچوب دستیابی به زمینه های مناسب برای عملیات صلح برگزار شد.
"سودان تریبون" این هفته گزارش داد در پی طرح شروط هفت گانه از سوی نمایندگان "جبهه انقلابی" سودان برای ادامه توافقات حاصل شده با نمایندگان گروه‌های "آزادی و تغییر" این کشور، مذاکرات یاد شده در قاهره بدون هیچ نتیجه‌ای پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشه سودان تریبون، احزاب آزادی و تغییر دو مورد از این هفت شرط را نپذیرفتند؛ جبهه انقلابی خواستار تاخیر تشکیل دولت به مدت یک ماه و سهم خواهی در حکومت دوره انتقالی است که این امر از سوی دیگر گروه ها پذیرفتنی نیست.
در مقابل نمایندگان احزاب آزادی و تغییر تاکید کردند آنان اختیار ندارند در این خصوص مذاکره کنند و علاوه بر این، سهم خواهی از جانب نمایندگان جبهه انقلابی در دولت دوره انتقالی که یک دولت تکنوکرات خواهد بود، قابل قبول نیست.

در این توافق، بر نحوه مدیریت مرحله انتقالی تمرکز  و تأکید شد که نخستین وظیفه دولت مدنی برقراری صلح همه جانبه است و بستر آن با اجرای هرچه سریع تر موارد توافق شده فراهم خواهد شد. همچنین بر سر ساختاری که نیروهای آزادی و تغییر را در دوره انتقالی رهبری می کند، توافق شد اما جبهه انقلابی که از گروه های مسلح در سودان می باشد خواستار سهم سیاسی در دولت دوره انتقالی می باشد و هنوز در این خصوص توافق نشده است.

دولت «عمر البشیر» ۲۲ فروردین ماه با دخالت ارتش، سرنگون شد و پس از آن، ارتش سودان با تشکیل نهادی با عنوان شورای نظامی انتقالی به ریاست ژنرال "عبدالفتاح البرهان" قدرت را در دست گرفت.
اما سرنگونی البشیر، گروه‌های معترض سودانی را راضی نکرد و آنها همچنان خواستار کنار رفتن نظامیان و انتقال مسالمت آمیز قدرت به غیر نظامیان بودند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده‌های اسرای صهیونیست: حمله به رفح، جان اسرا را به خطر می‌اندازد

به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، خانواده های اسرای صهیونیست همچنین اعلام کردند بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر، در زمینه دستیابی به توافق آتش بس مانع تراشی می کند. این در حالی است که باید همه موانع بر سر بازگرداندن و آزادی اسرا، برداشته شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،این خانواده ها افزودند: نتانیاهو باید به هیات مذاکره کننده اسرائیل برای دستیابی به توافق تبادل اسرا، اختیارات کامل بدهد اما وی هر بار در زمینه دستیابی به توافق مذکور، مانع ایجاد می کند. از این رو، کابینه جنگی باید همه موانع بر سر آزادی اسرای ما را بردارد.

خانواده های اسرای صهیونیست همچنین تأکید کردند: از مسئولان شنیده ایم که آنچه بین ما و اسرا فاصله انداخته، پایان جنگ است. بنابراین از نتانیاهو و کابینه اش می خواهیم با پایان دادن به این جنگ، زندگی آنها را نجات دهند.

خانواده یک اسیر صهیونیست به نام «یورام میتسجر» نیز در این باره گفت: ما خواستار بازگشت اسرایمان هستیم. همه چیز را متوقف کنید و اسرایمان را زنده بازگردانید.

خانواده‌های اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین، تاکنون بارها خواستار خودداری ارتش این رژیم از یورش به رفح شده اند.

آنها ۱۰ روز پیش و به دنبال انتشار ویدئویی از ۲ اسیر صهیونیست تأکید کردند که پس از گذشت ۲۰۰ روز ناکامی ارتش اسرائیل در آزادی اسرا و شکست فشار نظامی بر حماس، وقت آن رسیده است که تل اویو رویکرد خود را تغییر دهد.

آن‌ها خطاب به همه اعضای کابینه رژیم صهیونیستی گفتند: اگر بهای آزادی اسرا، پایان دادن به جنگ است، پس جنگ را متوقف کنید.

خانواده‌های اسرای صهیونیست همچنین هشدار دادند که یورش به رفح به اسارت بیشتر صهیونیست‌ها یا مرگ آن‌ها در اسارت منجر خواهد شد و رژیم صهیونیستی باید بین یورش به رفح یا بازگرداندن اسرا یکی را انتخاب کند.

آن‌ها تاکید کردند که کوتاهی کابینه در حق اسرا، جنایت کابینه علیه صهیونیست‌ها است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسل‌کشی» به دیوان بین‌المللی دادگستری معرفی شوند.

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده اند.

این امر اعتراض گسترده خانواده های این اسرا در سرزمین های اشغالی را در پی داشته است. در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می کند و اخیرا عملیات نظامی در شهر رفح در نزدیک مرز با مصر را آغاز کرده است.


دیگر خبرها

  • ساعت ۸ امروز پایان زمان تبلیغات انتخابات
  • اسامی نامزد های مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • تاکید گروه‌های فلسطینی بر غیرقابل تغییر بودن مدیریت بر گذرگاه رفح
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزد‌ها در سامانه «داوطلب»
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست: حمله به رفح، جان اسرا را به خطر می‌اندازد
  • عضو حماس تنها مخالف توافق آتش بس را معرفی کرد
  • رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد